Актуелно

Наградата Гран При на „Езерски бисери 2016“ за Антонија Гиговска

Наградата Гран При на „Езерски бисери 2016“ за Антонија Гиговска

Прочитај повеќе

Стојанов и Јабанџиева победници на „Езерски бисери 2016“ во класична музика

Стојанов и Јабанџиева победници на „Езерски бисери 2016“ во класична музика

Прочитај повеќе

Доделени наградите во програмата естрада, кореографија, фолклор на „Езерски бисери“

Вчера вечер (11.08.2015.) со беспрекорни изведби и прекрасни кореографии, со нивниот талент, младост и убавина со кои блескаа на сцената, учесниците на Гала концертот на „Езерски бисери 2015“ ја восхитија публиката во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга...

Прочитај повеќе