Јован Бицевски

Претседател на жири
Професор по виола и директор во ДМБУЦ “Илија Николовски – Луј“ во Скопје.

Татјана Савостјанова

Член на жири

Заслужен работник во културата на РФ, Директор на фестивалното движење “Ѕвезден дожд“, Професор по соло пеење и естраден и џез вокал од Владимир, Русија.

Ана Гацева

Член на жири

Проф.д-р, професор по пијано и камерна музика на Факултетот за музичка уметност во Скопје.

Денис Чефанов

 Член на жири

Денис Владимирович Чефанов (роден во 1974 г. во Тјумен) работи како професор на Московскиот Државен Конзерваториум. Тој е доцент на Руската музичка академија на Гнесин од 2017 година. Добитник е на многу награди на меѓународни натпревари во Шведска, Украина, Русија.
Чефанов е визитинг професор на универзитетот Курашики Сакујо и универзитетот Ниигата во Јапонија. Покрај бројните солистички концерти, соработува и со многу реномирани оркестри како Државниот симфониски оркестар на Република Татарстан, Оркестарот на државната филхармонија од Саратов и др. Исто така, соработува и со познати музичари од Русија, Кина, Бугарија, Австралија, Италија итн.

Витаутас Жукас

Член на жири

Композитор, продуцент, аранжер, уметнички раководител на естрадното школо во Каунас.
 

Сања Шутевска

Член на жири

Балетски педагог и кореограф, Професор во ДМБУЦ “Илија Николовски - Луј“ во Скопје.

Ана Костадиновска

Член на жири
 
Професор по Хорско диригирање и пеење во ДМБУЦ “Илија Николовски - Луј“ во Скопје.
 
Професор по ансамбли на ФМУ Скопје. Професор на Академијата за естрадно пеење "Ѕвездички"

Наталија Коваљ

Член на жири

Заслужен работник на естрадната уметност на Украина.